onsdag 17 augusti 2011

Hemkomstfest imorgon!

Nordsjön avklarad! Vilken resa. Vi hade redan bestämt att vi skulle segla genacker över så det gjorde vi. Genackern är numera sönderseglad men man seglar väl bara nordsjön en gång, varje år åtminstone... Jag som hade oroat mig för hur det skulle bli på detta fruktade hav med småbarn och allt. Vi hade verkligen tur. Solsken och mulet men aldrig regn, lagom eller väldigt lite vindar omvartannat. inte ens styv kuling. Utom möjligen i början då vi hade 20 m/sek ut från Inverness. Det ihop med medvind och medström, det kändes som om någon skickade iväg oss ut på nordsjöln som ett spjut i vattnet.

Nu är vi i Skagen. Har varit ute på Grenen och sett Skagerack möta Kattegatt. Old news för oss som redan seglat över skarven, men det var kul ändå. Wille var mest nöjd som lyckades med konststycket att fånga en fisk i en pöl på stranden.

Imorgon seglar vi hem! Ni är alla Välkomna på Stellas hemkomst firande på bryggan! Vi hoppas kunna lägga till vid blåvita tornet nere i GKSS hamnen vid 17-tiden. Är det fullt där får ni leta efter oss på någon av de yttersta bryggorna. Följ reggae-musiken;-)

Vi ses imorgon!
/Stella crew

Inga kommentarer: