fredag 8 januari 2010

Tack!

Ni är underbara! Tack för alla gratulationer, på facebook, telefonen, mejlen och här! Jag hade en underbar dag! Morgonen fick jag på SPA på Canouan. Sedan blev det tårta på Stella och segling till Bequia där snygg drink intogs och och middag väntade tack vare Mac´s pizza;-). Jag känner mig renoverad och uppvaktad! Tack alla och särskilt till Dig min Johan!

3 kommentarer:

Knix sa...

Skönt att höra att din födelsedag blev lyckad Jenny. Här fortsätter "fimbul"vintern och håller Sverige, ja faktiskt stora delar av norra Europa, i ett järngrepp. Det är väldigt vackert att beskåda under korta promenader eller när man sitter i stugvärmen. Men jag är inte utomhus i onödan det kan jag försäkra. Hur är era närmaste planer, blir det ut till Tobago tro?
Segla väl, från moofaa!

EvaochEmil sa...

Ja, det är väl bara att säga Grattis så här i efterhand!! (kanske tur att jag inte visste om det för då hade jag kanske glömt det endå...)
Har varit hemma i 24 timmar nu och det är INTE kul. Kallt, grått och mörkt och inte ens julmysigt någonstans. Själv har jag fått ögon infektion och Emil började kräkas på ICA. Snacka om att man längtar tillbaka.
Emil sa precis att han saknar inte båten men bara Ville!!!
Ha det så underbart så länge!
Många kramar till er alla från Eva och Emil

mellbergs sa...

Bättre sent...... Stort Grattis! mycket försenat till både Wille o Jenny:) som vi läst hade de ljuvligaste o roligaste dagar. Jenny, hoppas du fick lika fin tårta som Wille. Vi följer er med stort intresse & Adrian väntar på att vi ska åka till Stella o Wille igen;-) Vi tänker mycket på vår fantastiska resa med er för ett år sedan och drömmer oss ofta o gärna tillbaks, speciellt nu i vinterkylan. Det blir till att hitta på annat än bad o båtliv.... så som skidor och pulka. Vilket också är kul:) Vi förgyller de mörka kvällarna med att mysa framför brasan, inte så illa de heller:) & vi utforskar alla nya möjligheter som våra nya ugnar o spishäll har att erbjuda;-) Om de nu var möjligt så är de än roligare att laga mat!:) Vi läste att ni fått glädje av recepten vi lämnade, kul! Adrian hjälper gärna till i köket men äter helst inte maten...:( Jag lagar mat till er mamma, säger han glatt! & vill själv ha pannkaka eller spagetti o köttfärssås varje dag..... Vi hörs snart igen. Sköt om er! Bamsekram till er alla hälsar CAP