lördag 18 april 2009

cirkeln sluten

Nu är vi tillbaka till gå. Ligger inne i lagunen i Simpson bay, St. Martin och gör båten redo för att lyftas upp på land. Det e lite rörigt. minst sagt. Men snart tar vi in på hotell i några dagar så att båten kan städas ur ordentligt.
Sedan sist vi skrev har vi haft Sofie på besök och det var så himla roligt! Vi blev några dagar på Antigua, green island där vi njöt av stränder korallrev och akvariefiskar, som ett mini Tobago Cays. Sofie fick se mycket för första gången: sköldpadda, rocka, haj och "sergeant major". Wille fiskade o fiskade. Vi paddlade kajak och lekte det var riktigt sköna dagar. Med stor fiskelycka. Vi åt fisk i en vecka... Tack för besöket Sofie!!! Du får komma hit och leka mamma när du vill: för som Wille så fint tröstade dig på frågan om du hade barn: -"Men här på Stella har du ju alltid två barn" ;-)

Före det att Sofie åkte hem för att vila upp sig nattseglade hon med oss till St. Barth och där har vi varit tills nu. Det blev som vanligt jobb för Jenny och fullt upp för oss allihop. Roligt att träffa familjen Lukas och Loui igen!

Nu har farmor och farfar kommit för att hjälpa oss få båten iordning inför orkansäsongen. Om några dagar flyger vi hem till Sverige och till våren! Vi längtar nog hem lite trots allt...

4 kommentarer:

Sofie sa...

Fina småstenar! Oj, vad jag saknar Er och Stella! Det var en helt underbar vecka, så mkt kul & bus! Tack så mkt för allt:). Hel mitt hjärta ler när jag tänkter på vår vecka tilsammans! Så underbart! Det skall det bli mer av! Stor varm kram till Er alla 4 och hälsa Farmor & Farfar :)

Knix sa...

Sverige ligger verkligen i nu för att göra vårfint till sina seglare som vi saknat så länge. Hämtbilen är varmkörd och huset städat och fint. Så nu är det "bara" att komma hem och känna hur det känns. Måste bli konstigt första tiden. Speciellt för de små liven.
Tills vi ses på Landvetter: goa kramar till er alla så långt borta men ändå så nära och kära!
morfar & co

The Swedish Kock sa...

..men korven den har två!
Håller med föregående talare, Sverige gör sig väldigt fint för er. Välkommen hem, liksom.

Önskar att jag oxo kunde kommit ner å hälsat på er alla. Nu får vi ses här hemma istället. Ser verkligen fram emot det.
Flyg fint!

Sara sa...

Varmt välkomna hem! Vi håller på att bygga gunga med klätterställning och rutschkana i trädgården, så ni får komma hit och leka!
Kram, Sara m familj