lördag 8 november 2008



Bada är roligt tycker Wille! Tur det. Det e tokvarmt på dagarna, fortfarande orkansäsong, (vi håller koll på väderkartorna), vilket innebär c:a 28 grader både på land och i vattnet...Det e fiiint väder! Poolen vid marinan e bra. Vi ligger här och fixar. Det går att mecka hur mycket som helst, precis som på alla båtar. Wille undrade varför det vad så stökigt i båten och tillade att "det ser tråååkigt ut med alla luckor..." Ligger nåt i det. Men vi lever i inbillningen att bara vi fixat det mest överhängande kan vi slippa hålla på så mycket senare! Tur att farmor o farfar e här! Hade aldrig funkat utan dem nu!

7 kommentarer:

Knix sa...

Tjusigt, vi gläds med er alla!
Vi siktar på att lämna Trinidad om en vecka och Guadeloupe den 22:e för att plocka upp Klas & Co på Antigua. Sedan kommer vi så vackert norrut och hoppas att få träffa er där!
Här nere är det hett som bara den men jobbet flyter på rätt bra!
Vilka är era planer den närmaste veckan?
Dick & Co

M, J och M sa...

Vilken vacker båt! Hoppas att ni har det bra. Det regnar och blåser i Götet. Maj är sjuk och vi bara jobbar. Snart drar vi iväg också. Man blir inspirerad.

Milla sa...

Kommer sakna er alla. Men roligt att ni bloggar och man kan följa er i ord och bild. Ha ha himla go han är Wille. Sköna kommentarer, bor en liten deisgn,formmedveten själ där kanske :) Hans kommentar då vi hälsade på sist och jag kom ur duschen, haft på mig parfym; "Mamma det luktar nya lakan" faktiskt ganska bra beskrivning på parfymen. Hälsa alla och må gott! kram, Milla

The Forsbergs sa...

Hej på er,
åh vad roligt att få följa ert härliga äventyr på blogg. Det låter så himla härligt att bara ge sig av sådär. Underbare Wille är ju så go med sina kommentarer, han brås på sina föräldrar....

Här hemma har vi det bra, men längtar också efter värme! Det känns långt kvar till februari just nu, pust!

Stora kramar så länge!

Anna N sa...

Hej vänner, det låter underbart att hänga på St Martin : ) Själv var jag ute och seglade i kuling och spöregn utanför Långedrag i söndags ... Ni verkar smartare på något sätt. Annars har vi det bra allihop. Ta hand om er!
kramar Anna, Micke och Adrian

Bjurström sa...

Trevligt att läsa om era äventyr med barn och båt i västindien.
Njut av det härliga klimatet, vi avundas er lite!!
I morgon drar vi till Florida i tre veckor, västindien får vänta till ett annat år. Men Key west är ju ganska nära, kanske vi ses där??
Kram till er alla1
Bertil o Kate

Maj sa...

Hej Wille. Jag har hemma och är sjuk. Jag har fått ett djurspel. Har du sett några sjörövarskepp. Ta gärna kort om du ser några. Jag har bakat pepparkakor.

Hejdå!