fredag 16 april 2010

Ash-Wednesday?

Det känns ju som ett skämt, ett vulkanutbrott! Här sitter vi på hotellet på St. Martin, båten vacker som en dag och redo att säljas, vi trötta och ambivalenta redo att motvilligt lyfta från västindien mot Europa, -så går det inte. Aska ivägen. Försökte förklara för Wille vad aska är... För han undrade precis innan läggdags: Mamma, vi kan inte åka hem till Sverige för att det e några farliga och konstiga "maskar" som har kommit till Sverige. Vad är det för maskar egentligen?

Kolla in nedan uppdaterat blogginlägg med foton så skall jag ladda för att göra ett sammanfattande blogginlägg om denna vinter på Stella. Kramar från St. Martin!

3 kommentarer:

mellbergs sa...

Ash då;-) Ni får se de som att ni skulle njuta några xtra dagar och vila upp er inför hemkomsten:)

Vi åker till Orust i helgen och Adrian har med sig en kompis, Nora förstås! Dom är båda överlyckliga & ser med stor lycka fram mot detta. Peter o jag ser fram mot en lugn o skön helg utan tjat om lekkompis;-) & att vi får säga färdigt en mening utan att bli avbruten...
Vi ses snart!!! Massor med kramar CAP

Knix sa...

Stackare, fast på St. Martin, oj oj. Ja det är naturligtvis jobbigt när man väl var klar att åka "hem".
Hälsa Wille att de riktiga maskarna börjar komma upp ur jorden till fåglarnas stora förtjusning.
Någon aska har vi däremot inte sett till ännu. En intressant påminnelse om hur lite vi människor kan sätta emot när moder jord ruskar på sig lite.
Här hemma är det vårpyssel med båt och hus, examinationer av olika sorter samt allt som nu skall göras efter den grymma vintern.
Men nu får ni se till att komma hem så fort det är säkert.
Vi längtar efter er alla!
Välkomna önskar morfar & Co

Vibeke Andersen sa...

Hei alle fire!
Regner med dere fremdeles sitter fast på st. Martin. Det er som vi ble fortalt når vi lå på Bequi og ventet på en pakke, "det finnes mye dårligere steder å sitte fast":-)
Hvordan går det med Stella? Er hun solgt? Huff, det er alltid trist å selge en båt med så mange fine minner og opplevelser!
Tusen takk, Jenny. For alle disse fine innleggene. Vi har kost oss stor gjennom vinteren med bloggen!
Nå gleder vi oss til å møte dere til sommeren, om det er mulig å få til :-) Ønsker dere en fin hjemmreise!
Klem til deg og guttene dine